HTML

Így futok én

Friss topikok

Címkék

Visszaszámlálás

2014.03.09. 20:03 ZsKati

Már csak 10-et kell aludni, és felvirrad a nagy nap, nekivágok a Balaton Szupermaratonnak!

Mivel tavaly augusztusban neveztem, volt időm testben és lélekben is készülni, így ki merem jelenteni, hogy készen állok. Ez nem azt jelenti, hogy simán menni fog, még csak ezt sem mondanám, hogy menni fog, csupán azt: oda merek állni a rajthoz, bele merek vágni, és lesz ami lesz, el fogom tudni fogadni.

Már jónéhány éve koptatom az aszfaltot ahhoz, hogy tudjam, nem ciki abbahagyni, így azt is tudom, hogyha bármi gáz adódik, akkor képes leszek ezt megtenni. Bízom azonban abban, hogy sikerül a szintidő alatt szépen, lassan, ésszel lefutni ezt a "röpke" 196 km-t.

A készülődés is a végső fázisához érkezezett, tesóm, Szabi és egy spanja (Sorbán doki) is egyéniben indul, lesz egy családi párosunk (Fefe és Móni) is, plusz bringás kísérő (Gyuri) és sofőr (Csabi) egészen jó ki bulinak nézünk elébe. Szinte nyaralás. Csak futni ne kéne.

Ma  a Margitszigeten voltam edzeni, próbáltam a kezdő szintidőt - ami az első váltópontig 6:40 min/km-es tempó - belőni.

13,67 km 1:28:41 (avg 6:29 min/km, HR: 166 mostanában párszor össze vissza-mért pulzust az órám, szerintem ez sem pontos)

Eseményinformáció, ha szurkolni jönnél:

http://www.futanet.hu/cikk/7-bsi-balaton-szupermaraton/7-bsi-balaton-szupermaraton-esemenyinformacio

2 komment

Címkék: Margitsziget Balaton Szupermaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://igyfutoken.blog.hu/api/trackback/id/tr165851678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása